Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jandarmadan kaçtığını görmek

Rüyada jandarmadan kaçtığını görmek

Rüyada jandarmadan kaçtığını görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , mutluluk ve huzur bulacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada jandarmadan kaçtığını gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Rüyada jandarmadan kaçtığını görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine tabir olunur.

Rüyada asker jandarma görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jandarmaya yakalanmak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, işlerin bozulacağına yorulur.

Rüyada jandarma arabasına binmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada jandarma olmak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada jandarma asker görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulur.

Rüyada asker ve jandarma görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments