Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumlu yol görmek

Rüyada kumlu yol görmek

Rüyada kumlu yol görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kumlu yol gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Rüyada kumlu yol görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, mal ve para kazanılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına delalet eder.

Rüyada kum karıştırmak şansının hep açık olacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada kum yığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işarettir.

Rüyada kum döküldüğünü görmek büyük işlere imza atacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kum kusmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, başarısının düşeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada elenmiş kum görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işaret eder.

Rüyada kum üzerinde namaz kılmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işaret eder.

Rüyada deniz kumuyla oynamak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments