Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum döküldüğünü görmek

Rüyada kum döküldüğünü görmek

Rüyada kum döküldüğünü görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına delalettir.

Rüyada kum döküldüğünü gördüyseniz:

  • Kopuşlar söz konusu olursa, ani hareket etmek yerine olayları detaylandırmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada deniz ve deniz kumu görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumu süpürmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kumlu deniz görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, makamından olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada ince kum görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret eder.

Rüyada deniz kumu yutmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kum yemek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada renkli kum görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kum süpürmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments