Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum karıştırmak

Rüyada kum karıştırmak

Rüyada kum karıştırmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Rüyada kum karıştırmak gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada kum karıştırmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine inanılır.

Rüyada lağım karıştırmak kısmetinin artacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada toprak karıştırmak tüm özlemini gidereceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine delalet eder.

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada buğday karıştırdığını görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin telefonunu karıştırmak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin telefonunu karıştırmak edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu karıştırmak heveslerin söneceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, hayatına bakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments