Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elenmiş kum görmek

Rüyada elenmiş kum görmek

Rüyada elenmiş kum görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine tabir olunur.

Rüyada elenmiş kum gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada elenmiş kum görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada el arabasıyla kum taşımak bekar ise evleneceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada kumun döküldüğünü görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, ilim irfan öğreneceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde oturmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kum elediğini görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine delalet eder.

Rüyada kumdan ev görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada kum doldurmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, o kapıyı kapatacağına tabir olunur.

Rüyada kumlu su görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments