Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum yığını görmek

Rüyada kum yığını görmek

Rüyada kum yığını görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, zorlukları atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kum yığını gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Rüyada kum yığını altında kalmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kum yığını görmek kendisini geliştireceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, çevreye karşı itibarın artacağına inanılır.

Rüyada kum yığınının altında kalmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı yığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yığını görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada buğday yığını görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yığını görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamur yığını görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments