Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumda yılan görmek

Rüyada kumda yılan görmek

Rüyada kumda yılan görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya alamet eder.

Rüyada kumda yılan gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada kumda yılan görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumun içinde yılan görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işarettir.

Rüyada kum yılanı görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada kum çakıl görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kum küremek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işarettir.

Rüyada kum süpürmek ev içinde mutluluğun artacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kumdan para çıkarmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum almak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments