Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumdan para çıkarmak

Rüyada kumdan para çıkarmak

Rüyada kumdan para çıkarmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumdan para çıkarmak gördüyseniz:

  • Ticari konularda veya sağlıkla ilgili başlıklarda hiçbir şeyi hafife almamanızda fayda var.

Rüyada kumdan para çıkarmak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan kum çıkarmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada denizden kum çıkarmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kumdan altın çıkarmak çok büyük başarılar elde edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumdan balık çıkarmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, şansızlığın kırılacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıdan kum çıkarmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum çıkarmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumlu para görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments