Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum küremek

Rüyada kum küremek

Rüyada kum küremek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına inanılır.

Rüyada kum küremek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kum küremek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada toprak küremek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, daima afiyette olacağına alamet eder.

Rüyada kar küremek zahmet veren işlerin artacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada çöl kumu görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ağızdan kum çıkarmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kumun üstünde oturmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Rüyada kum gibi altın görmek ekmeğinin azalacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına yorulur.

Rüyada taş kum görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments