Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu kumaş görmek

Rüyada turuncu kumaş görmek

Rüyada turuncu kumaş görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada turuncu kumaş gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada turuncu kumaş görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada turuncu renk kumaş görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birinden kumaş almak rahat geçinerek yaşayacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın kumaş görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden kumaş almak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada döşemelik kumaş görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına inanılır.

Rüyada siyah kumaş görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, bahtının açık olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada rengarenk kumaş görmek gülüp eğleneceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments