Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma olarak evlendiğini görmek

Rüyada kuma olarak evlendiğini görmek

Rüyada kuma olarak evlendiğini görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuma olarak evlendiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren başlıklarda veya genel olarak maddi açıdan farklı olanaklar, destekler ya da fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada kuma olarak evlendiğini görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine kuma gitmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, talihin yüzlerine güleceğine delalettir.

Rüyada kuma olduğunu görmek yaşamının yoluna gireceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işarettir.

Rüyada denizde kuma batmak daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını kuma gömmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işarettir.

Rüyada kuma tırmanmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada üzerine kuma getirmek isyan edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments