Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma tırmanmak

Rüyada kuma tırmanmak

Rüyada kuma tırmanmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, şansının kendisinden yana olacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kuma tırmanmak gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Rüyada kuma tırmanmak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuma gömmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kuma olarak görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hayallerinin suya düşeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işarettir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kuma olmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuma saklanmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına alamet eder.

Rüyada ayağını kuma gömmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına delalet eder.

Rüyada birini kuma gömmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments