Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma gelmesini görmek

Rüyada kuma gelmesini görmek

Rüyada kuma gelmesini görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin yolunda gideceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, işinde terfi edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuma gelmesini gördüyseniz:

  • Tutarsız veya tuhaf denilebilecek fikirler olayları çözmek yerine daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada kuma atlamak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuma uzanmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuma oturmak mevlit okutacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kuma olarak görmek uzun uzun dalıp gideceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine kuma getirmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine işarettir.

Rüyada kuma olduğunu görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Rüyada kuma saplanmak rahatsızlıkların son bulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada kuma almak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments