Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma olmak

Rüyada kuma olmak

Rüyada kuma olmak gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada kuma olmak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kuma basmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kuma getirmek büyük problemler yaşanacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sağlığının yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine kuma getirmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada kuma saklanmak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kuma atlamak istediklerini elde etmeyi başaracağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sıkıntıdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuma oturmak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalettir.

Rüyada kuma gömülmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine inanılır.

Rüyada denizde kuma gömülmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments