Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma gelmesi görmek

Rüyada kuma gelmesi görmek

Rüyada kuma gelmesi görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuma gelmesi gördüyseniz:

  • Yanlış yorumlanabilirsiniz veya çok agresif veya açık sözlü olmanız durumunda bazı şeyler için suçlanabilirsiniz.

Rüyada ayaklarını kuma görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine kuma gitmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalettir.

Rüyada kuma tırmanmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kuma getirmek yolunun açılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kuma bulanmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuma gelmesini görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments