Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumun üzerinde yürümek

Rüyada kumun üzerinde yürümek

Rüyada kumun üzerinde yürümek bir sebeple sorun yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, hayatın düzene gireceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumun üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız durumunda, olaylar sizin müdahalenize gerek kalmadan çözülebilir veya yok olup gidebilir.

Rüyada kumun üstünde yürümek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kimseyle konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz kumunda yürümek yatırımlarının kar getireceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine inanılır.

Rüyada kumda yürümek iş kaybı yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kumun üzerinde yürümek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kumda yürümek imkân sahibi olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumda yürüdüğünü görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz kenarında kumda yürümek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına tabir olunur.

Rüyada kumun içinde yürümek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments