Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumda oynamak

Rüyada kumda oynamak

Rüyada kumda oynamak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kumda oynamak gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada kum oynamak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kumda oynamak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada deniz kumuyla oynamak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çuvala kum doldurmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına inanılır.

Rüyada kum yemek görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, başarının düşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret eder.

Rüyada kum taşıdığını görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum fırtınasına yakalanmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında kumda yürümek zahmete düşeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments