Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma yığını görmek

Rüyada elma yığını görmek

Rüyada elma yığını görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma yığını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada elma yığını görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada demir yığını görmek ayaklandıracağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamur yığını görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada saman yığını görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kömür yığını görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, kişinin fena halde yanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek yığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet eder.

Rüyada çakıl yığını görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, tecrübelerini aktaracağına rivayet eder.

Rüyada toz yığını görmek büyük bir adım atılacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments