Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur yığını görmek

Rüyada bulgur yığını görmek

Rüyada bulgur yığını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur yığını gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Rüyada bulgur yığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise yığını görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, para ve makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç yığını görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kum yığınının altında kalmak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, güzel haberlerin alınacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mercimek yığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada çakıl yığını görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalet eder.

Rüyada demir yığını görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada altın yığını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments