Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin yığını görmek

Rüyada zeytin yığını görmek

Rüyada zeytin yığını görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin yığını gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya çalışan kişilere izin vermeyin ya da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açabilecek harcamalardan veya yatırımlardan kaçının.

Rüyada zeytin yığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işarettir.

Rüyada yığın görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada kum yığınının altında kalmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada yatak yığını görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç yığını görmek kazancının artacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kötüyse düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada et yığını görmek kasasının daha çok para dolacağına, yolunun açılacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kar yığını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kömür yığını görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments