Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürekle çamur atmak

Rüyada kürekle çamur atmak

Rüyada kürekle çamur atmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kürekle çamur atmak gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Rüyada kürekle çamur atmak rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağı kürekle atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine yorulur.

Rüyada kürekle kum atmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada kürekle kömür atmak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürekle toprak atmak adını herkese duyuracağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kürekle kar atmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet eder.

Rüyada kürek sapı görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments