Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum saati görmek

Rüyada kum saati görmek

Rüyada kum saati görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalettir.

Rüyada kum saati gördüyseniz:

  • Rekabet gücünüzü fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada kum saati görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet eder.

Rüyada kumlu yol görmek rakiplerin geride bırakılacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kum görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kum fırtınasına yakalanmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum fırtınası görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ıslak kum görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, mülkiyetinin de artacağına işaret eder.

Rüyada kumlu para görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, parasının ve canın güvende olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum gömülmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments