Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumlu para görmek

Rüyada kumlu para görmek

Rüyada kumlu para görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, büyük adımlar atacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına yorulur.

Rüyada kumlu para gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada kumdan para çıkarmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalettir.

Rüyada kumda para bulmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, tüm isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kumdan para toplamak sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kumun içinde para bulmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumdan bozuk para toplamak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına delalet eder.

Rüyada kum içinde bozuk para görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kumlu para görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada kum içinde para bulmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, rütbesinin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments