Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumlu havuz görmek

Rüyada kumlu havuz görmek

Rüyada kumlu havuz görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalettir.

Rüyada kumlu havuz gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kum havuzu görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalettir.

Rüyada havuzda kum görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumlu havuz görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına delalet etmektedir.

Rüyada kumlu yol görmek insanların takdirini kazanacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumda para bulmak çok yükseleceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada kumlu ev görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum sahil görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumlu suda yüzmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments