Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumda akrep görmek

Rüyada kumda akrep görmek

Rüyada kumda akrep görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumda akrep gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Rüyada kumda akrep görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrep kuyruğu görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, ticaret ehli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru akrep görmek ekonomik gücün çoğalacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada akrep beslemek maddi kayıpların olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada evinde akrep görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış akrep görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sarı renk akrep görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, variyet sahibi olacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızıl akrep görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments