Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum yağdığını görmek

Rüyada kum yağdığını görmek

Rüyada kum yağdığını görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, o kişiye zararının dokunacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, insanlardan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kum yağdığını gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kum yağdığını görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Rüyada gökten kum yağdığını görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işarettir.

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun yağdığını görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada evine kar yağmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdğnı görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya inanılır.

Rüyada havadan taş yağdığını görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada yazin kar yağdiğini görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments