Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum ve deniz görmek

Rüyada kum ve deniz görmek

Rüyada kum ve deniz görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kum ve deniz gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Rüyada deniz kumunda yürümek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Rüyada deniz ve deniz kumu görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kum ve deniz görmek malın bereketinin artmasına, kötü gününden de geri duracağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada ıslak deniz kumu görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz deniz kumu görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına alamet eder.

Rüyada denizde kum görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, biraz dinleneceğine delalet eder.

Rüyada deniz kenarında kum görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz kumu görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments