Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulüp başkanı görmek

Rüyada kulüp başkanı görmek

Rüyada kulüp başkanı görmek ticarette zarar edeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, ticaretinin açılacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulüp başkanı gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz belli konularda bilgilerinizi arttırmanıza yardım edebilir.

Rüyada kulüp başkanı görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada gece kulübüne gitmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada devlet başkanına sarılmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanını ölmüş görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, kişinin fakirleşeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada başkan yardımcısı görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, arabasını ve toprağının olacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanını öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir devlet başkanı görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ticaretinin de hızlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments