Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulplu bardak görmek

Rüyada kulplu bardak görmek

Rüyada kulplu bardak görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, amaçlarını yerine getireceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada kulplu bardak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada kulplu bardak görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada kulplu altın görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işaret eder.

Rüyada kapı kulpu görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulpsuz fincan görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulpsuz altın görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada kulpsuz kapı görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada çatlayan bardak görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments