Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kulpu görmek

Rüyada kapı kulpu görmek

Rüyada kapı kulpu görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, tartışma yaşayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kulpu gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Rüyada kapı kulpu görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kulpsuz kapı görmek nitelik ve farklılık geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulplu bardak görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret eder.

Rüyada kulplu altın görmek sıkıntı yükleneceğine, insanlar tarafından tanınacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine rivayet eder.

Rüyada kulpsuz altın görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına yorulur.

Rüyada kulpsuz fincan görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada açık kapıyı kapatmak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarı açık kapı görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments