Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulpsuz fincan görmek

Rüyada kulpsuz fincan görmek

Rüyada kulpsuz fincan görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, borçları varsa ödeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulpsuz fincan gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Rüyada kulpsuz fincan görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulplu altın görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kulpsuz kapı görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına inanılır.

Rüyada kulpsuz altın görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kulplu bardak görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kulpu görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada porselen fincan görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalet eder.

Rüyada çay fincanı görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments