Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulpsuz kapı görmek

Rüyada kulpsuz kapı görmek

Rüyada kulpsuz kapı görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine inanılır.

Rüyada kulpsuz kapı gördüyseniz:

  • Belli kişilerin veya grupların ilgisini çekmek istiyorsanız kendinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada kapı kulpu görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kulpsuz kapı görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada kulpsuz fincan görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada kulpsuz altın görmek iş için gurbete gidileceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kulplu bardak görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulplu altın görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı kilitlemek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada kolsuz kapı görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kırgınlıkların geçeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments