Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küllü su içmek

Rüyada küllü su içmek

Rüyada küllü su içmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küllü su içmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanmanıza yardım edebilecek gerçek projelere yönelmelisiniz.

Rüyada küllü su içmek hak yemeyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küllü su görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet eder.

Rüyada yanmış kül görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sobadan kül çıkarmak haybeye para ve zaman harcayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kötü düşmana yorulur.

Rüyada kül karıştırmak geleceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada soba ve kül görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, elinin döneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kül olmuş ev görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Rüyada evinin yanıp kül olduğunu görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments