Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönmüş kül görmek

Rüyada sönmüş kül görmek

Rüyada sönmüş kül görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sönmüş kül gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Rüyada yanıp kül olmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan kül görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kül tablası görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan külü görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada sigara külü görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kül yediğini görmek rakiplerine büyük fark atacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kül atmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına yorulur.

Rüyada kül tablası kırmak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments