Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür külü görmek

Rüyada kömür külü görmek

Rüyada kömür külü görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kömür külü gördüyseniz:

  • Her ne kadar olaylar istendiği gibi gitmese de, moralinizi bozmak yerine, diğerlerine moral veriyor olma rolüne geçmenizde fayda var.

Rüyada kömür külü görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kül görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına inanılır.

Rüyada sobadan kül almak böylece yüzünün güleceğine, sorunlarının son bulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kül tablası görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına inanılır.

Rüyada kül olmuş ev görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara külü dökmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, dinç kalacağına delalet eder.

Rüyada islam kül görmek eline geçen paraları tutamayacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba kül görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, nimetin ve kazancın artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments