Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobadan kül almak

Rüyada sobadan kül almak

Rüyada sobadan kül almak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, büyük bir işin sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sobadan kül almak gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Rüyada sobadan kül almak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada soba kül görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sobadan kül temizlemek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada sobadan kül çıkarmak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada soba ve kül görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada sobada kül görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya alamet eder.

Rüyada sobanın külünü temizlemek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada sobanın içinde kül görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments