Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kullanılmış ped görmek

Rüyada kullanılmış ped görmek

Rüyada kullanılmış ped görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, geçim derdi çekeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kullanılmış ped gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada kullanılmamış ped görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet eder.

Rüyada kullanılmış ped görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ped bardak görmek yanlış işler yapacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, mal mülk edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pezik görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Rüyada adet pedi görmek dirliğin bozulabileceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ped şişede su görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, rahatsızlık duyulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli kadın pedi görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine yorulur.

Rüyada pet şişeden su içmek borçların kısa sürede kapanacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, iyi hissedileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments