Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet pedi görmek

Rüyada adet pedi görmek

Rüyada adet pedi görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Rüyada adet pedi gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada adet pedi görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Rüyada temiz ped görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Rüyada pet şişede su almak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, daha pozitif biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pet su şişesi görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, böylece hayatından memnun olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz kadın pedi görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, başarıların çoğalacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada pet şişe toplamak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pedde kan görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada su dolu pet şişe görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments