Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kullanılmamış ped görmek

Rüyada kullanılmamış ped görmek

Rüyada kullanılmamış ped görmek rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada kullanılmamış ped gördüyseniz:

  • Borca girmemeye veya harcamalarınızı kontrol etmeye gayret etmenizde fayda var.

Rüyada kullanılmamış ped görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, saygınlığa rivayet eder.

Rüyada kullanılmış ped görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalettir.

Rüyada kadın pedi görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kadın peti görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada peluş görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ped şişe görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kirli kadın pedi görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, mal kaybına uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada pet şişe içinde su görmek afiyette giden düzeninden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments