Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli kadın pedi görmek

Rüyada kirli kadın pedi görmek

Rüyada kirli kadın pedi görmek ticaretinin büyüyeceğine, faydalı şeyler yapacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, zarara uğrayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada kirli kadın pedi gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada kirli kadın pedi görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada kirli ped görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın peti görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada temiz kadın pedi görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın pedi almak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın pedi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine delalettir.

Rüyada pet şişede su almak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada pezik görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments