Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külçeyle altın görmek

Rüyada külçeyle altın görmek

Rüyada külçeyle altın görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, daha güzelleşeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada külçeyle altın gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde çok şanslısınız.

Rüyada altın külçe bulmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, hayallerin yarıda kalacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada külçe altın vermek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada külçe altın aldığını görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kendini toparlayamayacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada külçe altın taşımak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın külçeleri görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada külçe altın görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada külçeyle altın görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir külçe altın görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bir şeyden zarar görmeye, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments