Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külçe altın görmek

Rüyada külçe altın görmek

Rüyada külçe altın görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada külçe altın gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Rüyada külçeyle altın görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, içinin huzurla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada külçe altın görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir külçe altın görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada külçe altın bulmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, refaha erişileceğine alamet eder.

Rüyada altın külçe bulmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, tövbe etmeye işaret etmektedir.

Rüyada külçe altın aldığını görmek halsizleşeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada külçe altın satmak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, karlı çıkacağına, onunla yaşamını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın külçeleri görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments