Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın külçe bulmak

Rüyada altın külçe bulmak

Rüyada altın külçe bulmak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rızkının kesileceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada altın külçe bulmak gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Rüyada altın külçe bulmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada külçe altın bulmak fırsatların heba edileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada külçe altın taşımak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada külçe altın görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, zenginliğinin süreceğine işaret eder.

Rüyada külçe altın yapmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada külçe altın aldığını görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazançlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada külçe altın vermek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, insanlarla bir araya geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada külçe altın tutmak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments