Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir külçe altın görmek

Rüyada bir külçe altın görmek

Rüyada bir külçe altın görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada bir külçe altın gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız sizin için bazı konuları halletmeye gönüllü olabilirler veya sizin yerinize bazı işleri yapabilirler.

Rüyada külçe altın vermek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada külçe altın tutmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada külçe altın bulmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın külçe bulmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sağlıklı bir kişi olmaya yorulur.

Rüyada külçe altın aldığını görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, hayatından çıkaracağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada külçe altın taşımak anlaşmazlıklara düşeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada altın külçeleri görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada külçe altın görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments