Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külçe altın aldığını görmek

Rüyada külçe altın aldığını görmek

Rüyada külçe altın aldığını görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, ileri gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, hayırlı terfiler alınacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada külçe altın aldığını gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Rüyada külçe altın aldığını görmek hayırlı bir evlat olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada külçe altın satmak parasız kalmaya, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada külçe altın tutmak başarıların devamlı olacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada külçe altın bulmak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada altın külçeleri görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, eşlerinin kapanacağına delalettir.

Rüyada altın külçe bulmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı haberlere yorulmaktadır.

Rüyada bir külçe altın görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada külçe altın taşımak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments