Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külçe altın vermek

Rüyada külçe altın vermek

Rüyada külçe altın vermek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada külçe altın vermek gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada altın külçeleri görmek imkân sahibi olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada külçe altın taşımak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada külçe altın vermek kazancının tükenmeyeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işarettir.

Rüyada külçeyle altın görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işe zorla gidip geleceğine rivayet eder.

Rüyada külçe altın tutmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada külçe altın bulmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir külçe altın görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalettir.

Rüyada külçe altın görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, bekârlığına da veda edeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments