Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan pamuk çıkarmak

Rüyada kulaktan pamuk çıkarmak

Rüyada kulaktan pamuk çıkarmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, yeni adımlar atacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan pamuk çıkarmak gördüyseniz:

  • Rekabeti sevdiğiniz herkes tarafından iyi biliniyor.

Rüyada kulaktan pamuk çıkarmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sıkıntı yaşanacağına, fakirlikten kurtulmaya inanılır.

Rüyada kulaktan ip çıkarmak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kulaktan birşey çıkarmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan böcek çıkarmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, dünya malı edineceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan iğne çıkarmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kulaktan kurt çıkarmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kulaktan kan geldiğini görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, yüksek makamlara geleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan kan görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments