Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan kulağa konuşmak

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi tartışma ortamları içine sokmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yüzünün de güleceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan böcek çıktığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kurtçuk çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan ısırılmak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kavgaların büyüyeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada kulaktan ip çıkarmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments