Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan kan geldiğini görmek

Rüyada kulaktan kan geldiğini görmek

Rüyada kulaktan kan geldiğini görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, hayatının da düzene gireceğine, beklediklerini duyacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kulaktan kan geldiğini gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada kulaktan kan gelmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan kan geldiğini görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan kan görmek güzel ve önemli işler yapacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına inanılır.

Rüyada kulaktan kan gelmesini görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan pamuk çıkarmak borçların kapanacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments