Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan kan gelmek

Rüyada kulaktan kan gelmek

Rüyada kulaktan kan gelmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan kan gelmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Rüyada kulaktan kan gelmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, bekârlığına da veda edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan kan geldiğini görmek işini kaybedeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret eder.

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, çalışmalarının takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada kulaktan kan görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek kötü bir duruma düşüleceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet eder.

Rüyada kulaktan kan gelmesini görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan kir çıkartmak her gün daha fazla dolacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan kurt çıkarmak rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, kısmetinin bollaşacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments